Europower Generators wordt e-power®

epower

Beste klant,

Met veel plezier delen we u mee dat Europower Generators, uw voorkeurspartner voor stroomoplossingen, voortaan e-power heet. Bij de nieuwe naam hoort ook een modern logo, een vernieuwde website (www.e-powerinternational.com) en een frisse impuls op sociale media.

Een nieuwe start
Bij e-power zullen we de traditie van Europower voortzetten met innovatieve stroomgroepen voor diverse sectoren. Deze zijn ontworpen door ons eigen ingenieursteam en via onze vertrouwde dealers in meer dan zestig landen verkrijgbaar.

We willen de beste stroomoplossingen leveren en de hoogste kwaliteitsnormen naleven, zowel met ons productassortiment als via onze service. We streven er voortdurend naar om al onze belanghebbenden – klanten, leveranciers en werknemers – een uitzonderlijke meerwaarde te bieden. De waarden van Europower – betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid – zijn ook volledig de onze.

Maak kennis met ...
Om ons bedrijf nog professioneler te maken, is een nieuw managementteam aangesteld onder de leiding van de nieuwe eigenaar, voorzitter en CEO, Kurt Van Dal. “Met e-power willen we voortbouwen op de sterke fundamenten van onze voorgangers. Evolutie is het sleutelwoord, niet revolutie. Daarom zijn we zeer dankbaar dat alle voormalige medewerkers van Europower met plezier bij e-power aan de slag gaan. Hun expertise zal van onschatbare waarde zijn voor de toekomst van ons bedrijf en garandeert een vlotte overgang voor alle belanghebbenden in de komende maanden.”

Wat heeft de toekomst in petto?
De komende jaren zal e-power zich richten op spontane en externe groei, innovatie en efficiëntie. We zullen nieuwe gebieden en marktsegmenten over de hele wereld aanboren, onze inspanningen opvoeren om groene technologieën te ontwikkelen (zoals stroomgroepen op waterstof en gas) en onze (drievoudig gecertificeerde) productie- en fabricageprocessen automatiseren. Hiermee streven we naar een groter marktaandeel en een nog betere dienstverlening aan onze klanten.

Binnenkort krijgt u meer nieuws hierover.

Hebt u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via onze nieuwe website of onze kanalen op sociale media. Of stuur een e-mail naar info@e-powerinternational.com.

Met vriendelijke groeten,
Kurt van Dal
Voorzitter en CEO e-power