rental

Bij verhuurbedrijven kunt u alles huren wat u nodig hebt. Van aggregaten voor evenementen, in een partytent, op bouwterreinen en in ziekenhuizen tot stroomgroepen voor carnavalswagens ... Bij e-power vindt u een ruim assortiment aggregaten voor elk verhuurbedrijf.

Met motor van Iveco of Volvo >>

Met motor van Kubota >>

 

Motoren van Iveco

IVECO produceert motoren in drie fabrieken: Sofim in het Italiaanse Foggia (8140-serie), IVECO SpA Turijn in Italië (8000- en NEF-series) en Bourbon-Lancy in Frankrijk (Cursor-serie). In 1981 nam Iveco Sofim over.

Tegenwoordig is het bedrijf een belangrijke speler op de markt voor middelzware bedrijfsvoertuigen en motoren. Bovendien bekleedt het een toppositie in voertuigen voor personenvervoer en lichte bestelwagens van 3,5 ton.

EPSR-verhuurassortiment >>

Motoren van Kubota

Dit zijn dieselmotoren en motoren met vonkontsteking van Kubota Corporation. Naast benzinemotoren met vonkontsteking produceert het bedrijf ook dualfuel-, lpg- en aardgasmotoren.

Ze worden op grote schaal gemonteerd in allerlei apparatuur en voertuigen, zoals landbouwmachines, bouwuitrusting, stroomgroepen, tractoren en schepen.

EPSR-verhuurassortiment >>

Gegalvaniseerd chassis

Vooral verhuurbedrijven stellen het gegalvaniseerde chassis zeer op prijs. De stroomgroep behoudt namelijk zijn oorspronkelijke uiterlijk en kleur, zelfs na honderden keren laden en lossen