e-power® lanceert nieuwe activiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland, met uitgebreid productaanbod met lokale ondersteuning

e-power gebouw, e-power logo op de muur van het gebouw, e-power P-grid product vooraan in de afbeelding

e-power® is de grootste producent in de Benelux van stroomgeneratoren voor diverse toepassingen, waaronder industrie, vrije tijd, landbouw, bouw, lassen, mobiele voertuigen, verhuur, back-up, enz. Onze stroomoplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd in België, in het hart van Europa. Ze worden wereldwijd verkocht via dealers met wie e-power® langdurige relaties onderhoudt. Vandaag is e-power® klaar voor de volgende stap, de activiteiten zullen worden uitgebreid naar Australië en Nieuw-Zeeland. Bovendien zullen er zo snel als mogelijk medewerkers lokaal beschikbaar zijn om iedereen verder te helpen met vragen en/of bestellingen.

De uitbreiding van e-power® naar Australië en Nieuw-Zeeland wordt gekenmerkt door strategische partnerschappen met gerenommeerde bedrijven in de regio zoals Clark Cranes / Hybrid Ampz Pty Ltd, Genelite en Q-Power. Deze partners zullen de producten van e-power® op de markt te brengen.

“De beslissing om de activiteiten uit te breiden naar Australië en Nieuw-Zeeland komt op een cruciaal moment, de vraag naar duurzame energieoplossingen in deze regio’s groeit snel.” weet Kurt Van Dal, CEO bij e-power® group. “Door lokale ondersteuning te bieden en strategische partnerschappen aan te gaan, lijkt e-power® goed gepositioneerd om aan deze groeiende vraag te voldoen en een positieve impact te hebben op de overgang naar een duurzamere energietoekomst in Australië en Nieuw-Zeeland.”

Video file

 

Investeren in duurzame oplossingen, is investeren in de toekomst!

“Onze hybrideoplossing, de zogenaamde P-Grid, is een stroomgroep waarbij we een combinatie tussen een generator en batterijen voorzien. Deze geavanceerde oplossing combineert de technologieën van batterijen en een hybride diesel generator, waardoor het brandstofverbruik tot 90% daalt. De P-Grid heeft als het ware de voordelen van een batterijpakket met de betrouwbaarheid van een generator” aldus Joe Gavin, CCO bij e-power® group.

“Bij onze waterstofgenerator vertrouwen we op de gekende en betrouwbare technologie van de verbrandingsmotor. Door onze set te baseren op deze technologie, kunnen we deze sets betaalbaar houden.” zegt Jens Fets, Business Support Director bij e-power®. “Met een paar ingrepen op de motor kunnen we deze verbrandingsmotor op 100% waterstof laten werken. Zelfs de zuiverheid van de waterstof mag een heel stuk lager liggen dan diegene die nodig is bij fuel cells.”

 

Stroom aggregaat op waterstof, product van e-power